maanantai 19. maaliskuuta 2012

måndag igen

hola amigos!
Den här veckan har jag tre år i rad spenderat på kanarieöarna, så smått deprimerande e de ju att sitta här i Finland...:I  huhhuh igen en vecka rullade förbi... fredagen spenderades på sista mopoteori timmen o sen in the city,dvs Helsingfooors... försökte hitta en villakangas takki men de fanns absolut INGA i NÅN butik, så jag nöjde mig med ett par byxor från HM. sku ha så mycket att köpa nu till våren men måst väl ta och spara litet pengar så att min ekonomi hålls på plus sidan....ja måst säga att ja e dålig på att spara pengar o de e smått crappy:I sen så kom lotta in ti stan så ja var en stund med henne och sen tog vi bussen mot sibbo. annors hade jag en jätte underli känsla på fredagen, vet int varför, men kändes som om ja sku ha vari i dimma hela dagen:o till slut grät ja ut lite patoutuneita känslor o sen kändes allt normalt igen:) på lördagen var det ridlektion i Nykullas manege, Mamma red Oona o Atla var också med med en av sina ägare. jag måste med eftersom det var Oonas första gång i ett ridhus o hon brukar bli litet hysterisk vid såna tillfällen. dessutom stod det ett gäng snygga hingstar utanför ridhuset som kanske sku ha kunna chockera stackars Oona. den klara sig helt bra sist o slutligen. lite stolt var ja för jag hade skrubbat den så fin och flätat dens svans o den hade matchande accessoarer på sig. I ridhuset skrek den lite o den blev ganska rädd när den såg sej själv i spegeln. eller så kanske den tyckte att den var så snygg att den måste hoppa till, vem vet... jag red den tillbaka hem o den var lite nervig. en höbal tänkte  nästan ge den hjärtinfarkt. nästan. kvällen gick åt god mat i grannhuset där kusinen från Vasa hade kommit hem!
på söndagen åt jag för det mesta etersom vi hade gester. batat soppa, bullar, kex, appelsiner, focaccia ... :D min "fettokur" har faktist gett resultat. har gått upp 3kilo, men syns det? nej. -.-
 annat skojjigt: pappa beställde äntligen RIKTIGA hinder åt oss från staffansberg, så snart kan vi börja hoppa på allvar:-) det blev jag som fick välja färger, så iaf silvrigt,pinkt, gult o rött blev det ; byns färggrannaste hinder i´m telling you(:

lyckades lova min sånglärare att sjunga Adeles Rolling in the deep på en elevafton juttu. C´moon VEM gör sånt? de går int att sjunga lika bra som Adele på nåt sätt. kommer o nästan dö. hoppashoppas att min röst är på bra humör den dagen. idag var den int de utan den försvann när jag sku sjunga, hoppas ja int håller på att bli flunsig:I

eftermiddagen spenderades på stallet. igen. de e liksom jätte kiva att vara på stallet men ja sku verkligen villa ha nån annan där att socialisera med än mina systrar , mamma o Atlas två ägare ( dom e liksom äldre än mamma så...)! sku va kiva att få nån ny häst me ung ägare till stallet, anyone? (---:

ikväll e de länk (orka....) o täykkärit som gäller....

ha de bra!!

sommar var är du?^fet häst,men söt:)
-Stella-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti