perjantai 13. heinäkuuta 2012

131313

min lediga vecka har framskridit rätt så bra hittils:) måst säga att ingen aning vad jag gjorde på måndagen , har glömt bort det för länge sen:O på tisdagen (tror jar, har dagarna smått sekaisin i mitt huvve) så var jag till stan. åkte in med Charlotta och gick i butiker en stund, sen joinade Maria, Angelica och Jessica! köpte en klänning från zara ( nånejdå?! igen... )och sen gick vi allihopa via butiken till parken på espan o njöt av solskenet:) hade en jätte great time med er alla härliga människor, tack för den<3!! på kvällen kom sen den andra kusinen från bryssel hit och hela kusinskaran kunde sammanträda på plättkalas hos famo dagen därpå:D efter en massssa smask, barfota fotboll och allmänt vimsig samvaro gav jag mig av till nickby för ennu vimsigare samvaro tillsammans med maria och charlotta:P tältning stod på schemat och det blev det! efter litet trubbel med transportmedel kom vi till en passlig skog i booox där vi slog läger( tack till pingu o clasu för skjutsnings hjälp:PP). det var stundvis en mycket skrämmande natt, men mest en mycket rolig natt! inte ens så speciellt kallt när pingu o clasu också joinade oss emellanåt och tälttet var fullt av värmestrålande människor:D torsdagen gick sen mest åt till att försöka hålla ögonen öppna.
idag har jag ridit litet och varit sur på den där tröga hästen som helt enkelt måst envisas med att ha såååå sjukt ben att man int kan rida någo annat än skritt....fast dens ben e sjukt försökte den ändå springa iväg o lämna mig mitt på åkern all the time, eftersom den tyckte allt var mycket skrämmande... känner mig så trög när ja int har kunna rida ordentlit nu, så håll tummarna att hästen  snart slutar ömma sin fot!!( den har alltså inget "riktit" skäl till värför foten e sjuk.... antagligen har den försträckt nån muskel..)
var mycket negativ pga hästen så for till skogen för att filosofera litet. lyckades intedet heller, utan det slutade med att jag smaskade i mig en massa blåbär( inget fel på de nog!) .... filmkväll med kusinerna lär det bli ikväll, ser optimistiskt på det och litar på att kvällen blir bra trots att det är fredagen den 13.
 en av belganerna flög hem idag, tragiskt ( ha de bra i portugal pessou<3<3!)...
ohho de blev ett textfyllt inlägg... skulle gärna pryda det med bilder, men akkun var såklart slut när jag skulle memorera vårt tältande för evigt:P

ha det bra och undvik faror!
-Stella-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti