tiistai 14. elokuuta 2012

överlevnad

tjeena! i dag var det slut på det roliga och back to reality för min del. är helgalen och valde ca.1 timmes skolresa  en väg istället för bekväma 10min. är rätt så säker på att det var the right choise. kändes smått loost i morse att traska in i en ny skola o nya ansikten, men fiilisen va liksom så rätt... under dagens lopp blev det myycket info, många nya ansikten och en helmassa namn att hålla reda på! var först lite terrified eftersom ja int e heelt social butterly;)men att jag kved inombords förra året då jag blev såå trött på samma by o samma ansikten (int alla ofc:D) .... såå jag tror bestämt att ja kommer att hitta många nya buddies i tölö! måst säga att där var nog yhteishenki kohdallaan;) imoron e de serious busines med väckning klockan 6 o hemkomst vid 17, så vi får se hur de känns då!!:P smått terrified koska jag vill hinna rida o int bara sitta i buss. har dessutom pianoexamen på kommande i våras så  borde hinna öva skalor biig tiiime:O! 
huh kommer att ha de stressit! meen har tänkt på att möjligtvis flexa till sibbo i nåt skede så att livet sku vara lite lättare:D

-Stella-

btw en excuse till varför jag inte har bloggat alltför aktivt är koska datorn fick burnout och denhär plåthögen även kallad pappas jobbdator är mycket besk en stor del av sin tid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti