perjantai 21. joulukuuta 2012

smail

ahh... hur skönt som helst med jullov, right?

har haft en ovanligt härlig och lyckad vecka, allt har liksom gått lättare då man haft jullov som "mål"! En stor del av veckan var det övningar inför julspex med the most amazing mussa 1orna:) har också hunnit besöka PRG efter en lååång paus. Fantastiskt att märka att de gamla vänskapsbanden finns kvar fast man inte alltid tillräkligt aktivt uppehåller dem. tur att jag orkade släpa mig dit!

torsdagen var först julspexövningar, sen litet norm skola och litet sistaminuts julklapps inköp. Kvällen slutade med en trevlig julfest och ett totalt awesome julspex. Inget större gick fel, publiken var amazing och jag lyckades komma ihåg mina repliker trots att jag var meganervös. Lyckades till och med få ljud ur ukulelen, och micken hölls nästan stilla med mycket ansträngning. Min hand darrade av nervositet, men tack högre makter för att min röst oftast inte tar skada av litet nervositet:D
Hade tänkt fara hem genast efter det hela, men fiilisen var så hyvä efter en lyckad julfest att det slutade med att jag spenderade kvällen med ett gäng extremt härliga tölömänniskor, good times;)


såhär ser det ut när man chillar med belganer.
jaa. Idag har hälsan inte varit på topp,men dagen har ändå varit rätt så bra! stallstädning, kusinreunion ( belganerna har anlänt), frissa ( mitt hår är kort, men friskt... och mina ögonfransar är en aning mer synliga än förut), en eftermiddag fylld med världens torraste humor ( väldigt seriöst alltså ) och choklad hetsätande tillsammans med lotta... sen ennu lite slö samvaro med kusiner:) not baad!

för övrigt kan jag berätta er att människor har svårt att låta bli att dra på mungiporna när ett gäng sjungande ungdomar tar över trottoaren spelandes på en gul ukulele ( ukulelen min har varit klassens gosedjur dom senaste 2 månaderna... ) :D mitt liv ler förtillfället, så om vi alla ennu dör under dygnets resterande 100min, så dör jag lycklig<3

ha det bra! haha,om nån nu orkade skumma egenom denna text!<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti