sunnuntai 2. syyskuuta 2012

bib

jaag och sötnosen på åkern

ondeponde e litet rund igen efter sin sjukfot loma:P

de e nog alltid lika exciting att galoppera på åkern...


muum o pony 
så mycket att skriva om men så litet inspiration. denna bildbomb får väl kompensera texttomheten. senaste tider har gått åt b.la slavvecka, sitta i buss, stiga upp alltför tidigt och så lägerskola i Bromarv varifrån jag kom hem på fredagen. gårdagen gick åt till att äta halspastiller, hosta och dåsa omkring här hemma. jag red ändå, sånt kan inte sjukdomar hindra;)
har haft en mycket tyst sommar här på bloggen och är mycket bitter över det eftersom jag inte heller skrivit dagbok så värst mycket= jag har ingen aning om vad jag har gjort hela sommaren. :P nu är datorn tillbaks så  saker och ting blir litet lättare! har också börjat skriva dagbok eeeevery morning in the bus så att jag kan läsa den när jag är 80 och komma ihåg vad jag slösade bort min ungdom på:)
nå en annan sak som har tagit upp mycket tid på sistone är jakten på en ny ponny. vi har blivit lovade en ny ponny som skulle vara mer erfarenhet än vår lilla sötnos Oona, så att vi skulle slippa ut på tävlingsbanorna så småningom;) det har visat sig vara SVÅRT att hitta nån. vi har åkt runt land och rike och kollat in: Wiltsu, Winsor, Bono,Rico de janeiro,le pic,fargo,daylight,prinsessa... kanske ennu nån...?! nå anyways så har wiltsu, le pic och prinsessa varit favoriter, meen wiltsu är lite för liten, le pics ägare var inte helt ärlig( mamma goes stalker med hjälp av google, u see...) och Prinsessa var ett sto vilket KAN resultera till att Oona inte tolererar den. öhhh. troligen blir det ennu av till lappeenranta för att skåda en potentiell kandidat. Nös flyttar snart upp till vasa och då är det alltför toomt i stallet, så hoppas vi hittar nån snart!!
nu blir det väl att läsa litet läxor och sen ska jag träffa jessipessi efter en låång paus:)

-Stella-

1 kommentti: